Volgers

vrijdag 27 december 2013

Tip!

Ik was lekker aan het bloggen vanochtend en toen kwam ik een heel leuk blog tegen deze is van shelly, mocht je inspiratie zoeken nou die kun je hier wel vinden! Het nadeel is dat je misschien ineens graag nieuwe stansen wil shoppen. Ook zag ik dat ik nieuwe volgers heb... Welkom! Ik hoop dat ik een inspiratie voor jullie mag zijn. Verder hoop ik dat jullie fijne kerstdagen hebben gehad!

zaterdag 21 december 2013

kersttakken


Cissy speciaal voor jou de kersttakken! Vannochtend de laatste gemaakt en wat is het leuk om te maken! Waar krulwilgen wel niet goed voor zijn! Ben van plan dit jaar aardig wat kerstgroen in de tuin te planten zodat ik volgend jaar meteen los kan.


vrijdag 20 december 2013

RS #94


Tweede post vandaag! Ik kwam deze sketch tegen en wilde die graag nog maken. Het is een beetje roze en een beetje simpel, maar toch wel leuk naar mijn idee.


Met deze kaart wil ik graag meedoen in de volgende challenge;

Kersttags dag 6 en 7

Vorige week was het de zeven dagen van kersttags bij Tiets en ik heb elke dag trouw weten mee te doen! Het was superleuk alleen ben ik nu een beetje verslaafd geraakt aan tags te maken... Dat is gelukkig niet zo erg! Wat vinden jullie van deze twee?



donderdag 19 december 2013

Kersttag


Hallo bloggers, jullie kunnen zo langzaam aan wel denken dat ik tag-koorts heb.. Ik blijf ze maar maken! Nu is er bij het WLVC-blog ook een challenge en die houdt in; maak een vintage-tag. Ik hoop dat hij vintage genoeg anders moet ik er nog maar een tag maken.. Erg hè?

Deze tag doet mee aan de volgende challenge;
WLVC - Vintage tag


zaterdag 14 december 2013

French card


Hallo bloggers dit keer een ander kaartje dan de kerstkaartjes van het moment. Ik heb een frans kaartje gemaakt met behulp van de sketch van FMS. Beetje oud-roze wat anders totaal niks voor mij is, maar ik toch er leuk bij het plaatje vond.

Dear bloggers this time I made something else then all the christmas-card at the moment. I made a french card with help of the sketch from FMS. It's a bit pink what usually is not my thing, but I thought it looked nice with the picture.


Deze kaart doet mee in de volgende challenge;
This card participates in the following challenge;

vrijdag 13 december 2013

7 tags of X-mas dag 5

We zijn alweer bij dag vijf... Nog twee te gaan en het blijft leuk! Vandaag een tag waarbij je postzegels moet gebruiken die alleen te krijgen zijn op de tiets-club. De afmetingen laten het vandaag een beetje afweten, ben namelijk restjes papier aan het opmaken en dan komt het wel eens uit dat de maat niet helemaal bij een tag hoort..... Naar mijn idee issie wel aardig geslaagd, wat vinden jullie ervan?


RS #93



Bij Retrosketches kijk ik vaak voor inspiratie, maar lukt het mij niet altijd om een kaartje te maken. Na heeeeeel lang denken had ik dan een idee wat ik wilde doen. Het is een beetje een CAS-kaartje, ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

At Retrosketches I look often for some inspiration, but it doesn't work out to make a card every time. After long, long thinking I found out what I wanna to do. It's a bit a CAS-card, but I hope you all like it!


Deze kaart doet mee in de volgende challenge; 
This card participates in the following challenge;

dinsdag 10 december 2013

Kersttags

Bij de kaarten-maken-met-tiets-club is de kerst-tagweek weer begonnen en ja dan wil je wel sportief zijn en meedoen. Al zijn tags niet helemaal mijn stijl, ik begin er aan te wennen!

Hierbij een tag gemaakt voor dag 1 hierbij werd een digi van Sherry Baldy gebruikt die alleen bij de tiets-club te krijgen is.

Met deze tag wil ik graag meedoen in de volgende challenge;
Dutch Card Lovers - cijfers en stof/vilt (de cijfers zijn van plakvilt)

Voor dag 2 werd gevraagd om de kerstkleuren rood en groen te gebruiken.


Met deze tag wil ik graag meedoen in de volgende challenge;
We love vintage challengeblog - gebruik een frame

vrijdag 6 december 2013

SOL 150 Tietsclub

Hallo bloggers!
Ik zag dat ik nieuwe volgers heb... Welkom, ik vind het superleuk dat jullie mij willen volgen.
Bij de kaarten-maken-met-tiets club was er dinsdag de 150 SOL. Meestal doe ik niet mee omdat ik 's avonds niet prettig licht heb op mijn knutselkamer, maar voor de 150ste heb ik een uitzondering gemaakt en ben lekker beneden soort van op de bank gaan knutselen. Alle spulletjes om mij heen en zo nu en dan naar boven geracet omdat ik iets miste wat nog in de knutselkamer lag, hahaha hilarisch gewoon.
Het resultaat mocht er naar mijn idee wel zijn... Hier en daar zijn ruimtes vrij gehouden voor tekst en evt. geld (label 2). Wat vinden jullie ervan? Ik ben benieuwd.